• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Турнір з футзалу до Дня Святого Миколая

Турнір з футзалу до Дня Святого Миколая

2018-12-17

/Files/images/120px-Soccerball.jpg

15 грудня 2018 року в м.Броди відбувся турнір з футзалу до Дня Святого Миколая серед юнаків 2006-2007 р.н

В змаганнях прийняли участь команди з п’яти областей України а саме Львівської ,Хмельницької ,Житомирської ,Рівенської та Тернопільської.

Успішно виступили на цих змаганнях юні футболісти з Золочівської ДЮСШ які в підсумку зайняли перше місце.

На груповому етапі наші хлопці здобули перемогу над командою ДЮСШ м.Буськ з рахунком 7-0 та зіграли в нічию 3-3 з командою Хмельницької області і вийшли з першого містя в групі в півфінал де перемогли команду з Тернопільської області з рахунком 3-0.

У фіналі за перше місце наші юні футболісти знову зустрілися з командою м.Полонне ,Хмельницької області яка у півфіналі перемогла команду м.Броди.Гра виявилася напруженою ,боротьба точилася на кожному клаптику футбольного поля,але наші футболісти довели що вони такі сильніші. Гра закінчилася з рахунком 2-0 на нашу користь.Перший гол забив Тарас Савчук отримавши передачу від Олександра Барила,другий гол вже забив сам Олександр Барило з передачі Андрія Кривуцького.

По закінченню турніру відбулось нагородження медалями та грамотами організаторів змагань були нагороджені учасники змагань а команду нагородили кубком та фут зальним м’ячем «Сектор-К.

Кращим гравцем турніру визнано Тараса Савчука..

До перемоги нашої команди доклали зусиль:капітан команди Денис Бурбан, Денис Губернович,Андрій Джала,Тарас Савчук,Олександр Барило,Андрій Кривуцький,Артем Будейко ,Святослав Гаврилів,Микола Рукавець,Юрій Костів.

Тренер команди Трофимчук М.О.

Адміністрація Золочівської ДЮСШ щиро дякує батьківському комітету за допомогу в організації доїзду команди .

/Files/images/2018_r_foto/броди 2018 1.jpg

/Files/images/2018_r_foto/броди 2018-2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi